Tamoxifen tegen Clomid

In dit artikel – een poging om rechtvaardigheid te herstellen en de wankele reputatie van deze opmerkelijke drug, anabolen kuur tamoxifen versterken. Het is geen geheim dat gebruik maakt van Clomid atleten zijn veel populairder wordt tamoxifen gegeven aan de rol van een “paria” waarmee contact gemaakt alleen als een laatste redmiddel. Waarom het is gebeurd en of dit waar is? Laten we eerlijk zijn.

Vrijwel identieke drugs

Als je kijkt naar de structuur van de moleculen van de twee geneesmiddelen, volgens de indeling wat trifeniletilenov groep, is het moeilijk om niet te merken dat ze bijna identiek. Bovendien is het bijna identiek en de ruimtelijke structuur van moleculen, die duidelijk de zeer nauwe eigenschappen van Clomid en tamoxifen. Sluiten maar niet identiek.
Bij nadere beschouwing blijkt dat tamoxifen anabolen kuur – een drug krachtiger, en niet alleen maar “meer” – maar een paar keer. Dat is de reden waarom de aanbevolen dagelijkse dosering van tamoxifen zijn in de range van 20-40 mg, terwijl het voor Clomid ze al 50-100 mg vormen. Dat is de reden waarom slechts twee geneesmiddelen, tamoxifen wordt gebruikt om deze gevaarlijke ziekte te bestrijden, zoals borstkanker bij vrouwen – Clomid omgaan met dit probleem was niet op de schouder.
Ik denk dat dit te wijten is aan het verschil in de kracht van deze twee geneesmiddelen, Clomid, op het einde, zijn producenten begon een beetje anders te positioneren.

Alle anti-oestrogeen!

Het is duidelijk, niet vechten tegen borstkanker op de agenda bij mannelijke bodybuilders. Wij zijn met u sterk geïnteresseerd in de eigenschappen van de producten die hen in staat stellen om te gaan met een overmaat estradiol in het lichaam. Deze overmaat treedt niet alleen op als gevolg van de toepassing van zogenaamde aromatiserende middelen anabolen kuur in “hormoonvervangende therapie” – na sluiting, gewoonlijk de productie van endogeen testosteron is aanzienlijk verminderd, en het lichaam “compenseert” deze reductie verhoogde productie van oestradiol, waarvan het principe van “vicieuze cirkel “duwt het herstel van de eigen productie van testosteron in het lichaam nog verder.
Dezelfde toename van estradiol productie door het lichaam wordt waargenomen als gevolg van de leeftijd gerelateerde daling van endogene testosteron niveaus, zodat de anti-oestrogeen drugs volledig zal vallen “aan het hof” aan mannen, wiens leeftijd hoger dan de sacramentele merk in 50 jaar. Maar we praten over een andere keer, maar toch slechts rekening mee dat de verhoging van het niveau van oestrogeen in het bloed – is niet per se een gevolg van de toepassing van aromatiserende drugs.

Trifenylethyleen, een groep die, zoals gezegd, zijn en Clomid en tamoxifen, een zeer milde oestrogene eigenschappen. Maar dit is niet belangrijk, wat belangrijk is, is dat beide geneesmiddelen in staat zijn te binden aan receptoren van estradiol en daardoor “lock” hen. Druk estradiolreceptoren treden al natuurlijk kan derhalve kan geen, en hun effect op het lichaam. We hebben al vastgesteld dat tamoxifen is vandaag de dag meer haalbaar zijn tegenstander in de “bezetting” van de oestrogeenreceptor.
Daarom is er Neznamov bij wie het idee om de positie van de drug Clomid als “vervangende therapie” – het is de beter om te gaan met het herstel van het lichaam produceren (meer precies – de hypofyse), luteïniserend hormoon (LH), wat betekent – en testosteron. Leuk of niet, zullen we een beetje gaan lager, maar toch woont hier over wat.
En Tamoxifen en Clomid alleen blokkeert oestrogeenreceptoren, het niveau van het oestrogeen ze eigenlijk geen effect. Tijdens de “hormoonvervangende therapie” is niet van bijzonder belang, maar in de herstelperiode … Het is niet alleen belangrijk om hun activiteiten estradiol tonen op dat moment onder winning van natuurlijke testosteron productie anabolen kuur – liefst zo snel mogelijk om de concentratie van het vrouwelijke hormoon in het bloed te verlagen. En deze taak aankan alleen anti-oestrogenen, zoals Proviron (mesterolone) of Arimidex (Anastrozol), bijvoorbeeld. Zodat het gebruik van één van deze drugs in de herstelperiode is een must, net als ze zeggen dat de Engels sprekende burgers. Naar mijn mening is het de voorkeur Proviron – hij en de toevoeging van anti-oestrogeen heeft vele interessante eigenschappen.

anabolen kuur kopen

Tamoxifen en het niveau van endogene testosteron

Nu terug naar de vraag over de invloed van de twee helden van het artikel van vandaag om de endogene testosteron niveaus te herstellen. Zelfs in de verre jaren ’70 van de vorige eeuw, werd uitgevoerd een interessante studie, die later een of andere manier liever vergeten. Het leek om de gevolgen van Clomid te vergelijken en tamoxifen op het testosteron waarden bij mensen met een normale hormonale split schema en het lijden van oligospermia. We zijn in de resultaten met betrekking tot de “normale” mensen alleen geïnteresseerd.
Dus, bleek dat het gebruik van 20 mg per dag tamoxifen voor slechts 10 dagen heeft geleid tot een toename van de endogene testosteron niveaus met 42%. Dezelfde resultaten zijn verkregen bij toepassing in dezelfde periode Clomid 150 mg per dag. Het is niet vreemd – we niet vergeten, zullen tamoxifen sterker Clomid.
Nu voor het luteïniserend hormoon (LH). Het niveau van zijn productie door de hypofyse is afhankelijk van hoe deze gevoelig voor gonadotropine afgevend hormoon (GnRH). Hogere gevoeligheid – meer LH Hieronder geproduceerd – duidelijk minder. Dus dat is wat interessant is: in feite Clomid verhoogde LH niveaus, maar alleen in de aangegeven periode van tien! Tegelijkertijd, dit medicijn, hoewel in geringe mate, maar niettemin vermindert de gevoeligheid van de hypofyse GnRH, wat resulteert in eventuele latere toepassing van Clomid, een daling van het niveau van LH. Tamoxifen, integendeel, toegenomen hypofyse gevoeligheid voor GnRH, en de verlenging van zijn ontvangen van maximaal 6 weken leidde tot een stijging van de LH-spiegels met 72% en testosteron niveaus – met 83% ten opzichte van de basis! Dus hier het voordeel anabolen kuur van tamoxifen is duidelijk genoeg te zien – langdurig gebruik van Clomid ziet er gewoon onterecht.
En nog een belangrijk detail. Zoals u, en testosteron en estradiol in het bloed voornamelijk in een gebonden toestand wellicht weet, verbindt ze speciaal eiwit – SHBG (globuline, geslachtshormoon bindend). Vastgebonden, noch het een noch het ander hormoon hun activiteiten praktisch niet te laten zien. Dus, de toepassing van Clomid veroorzaakt een toename van SHBG in het bloed, het gebruik van tamoxifen – geen. Aan de ene kant is deze stijging duidelijk in het voordeel – gerelateerde estradiol inactief, aan de andere kant – is niet alleen bindt estradiol en testosteron maar …

Nog drie voordelen en een nadeel van tamoxifen

Tamoxifen, zijn er drie voordelen die het een prioriteit te maken in het gebruik dan Clomid. Ten eerste is dit preparaat verhoogt het HDL-cholesterol (Bn) in het bloed. Het is de moeite waard om eraan te herinneren dat het overtollige niveau Bn ( “goede” cholesterol), lage dichtheid ( “slechte”) cholesterol gedaald, en aanzienlijk het risico op hart- en vaatziekten anabolen kuur, zo kenmerkend is voor het concurrerende niveau van de atleten.

Ten tweede, tamoxifen, die van nature een zeer milde oestrogeen vertoont oestrogene werking in de lever duidelijk. Is het effect op de lever als geheel het lichaam beïnvloedt zeer positief (met één uitzondering, die hieronder zal worden besproken).
Ten derde, tamoxifen veiliger Clomid. Het bleek dat langdurig gebruik van Clomid een onomkeerbaar effect op het gezichtsvermogen kan hebben. Niet in de richting van de verbetering ervan, natuurlijk. Natuurlijk is dit effect alleen gezien in de lange termijn nemen van Clomid, en dan helemaal niet, maar …
En nu de “vlieg in de zalf”, maar je hebt waarschijnlijk al geraden wat er gaande was. Tamoxifen, zij het niet in een zeer belangrijke mate, maar onderdrukt de aanmaak van insuline-achtige groeifactor (IGF-1), het gebrek aan resultaten van onderzoek van de tweede voordeel. Clomid hetzelfde, minder actief manifesteert zich in de lever oestrogeen, heeft een dergelijk nadeel ook, maar in veel mindere mate.
En toch, naar mijn mening, tamoxifen is interessanter drug anabolen kuur, in ieder geval, het is duidelijk niet de moeite waard om hem te schrijven “de vuilnisbak van de geschiedenis.”